00 31 (0)43 3272525 mail@hetsteenhuis.net

NL – Stenen – Levenselixer – water en stenen

Mooi van binnen door water

 Water + stenen = levenselixer

 

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken, dat water niet alleen belangrijk is om het lichaam van vocht te voorzien; ook de kwaliteit van water is maatgevend voor de gezondheid en levendigheid van de mens. Door gezond water te drinken (bio-energetisch water) worden de lichaamscellen met de oerkracht van de aarde gevoed. In water uit de bergen zit deze oerkracht nog. Helaas is deze oerkracht niet meer aanwezig in water uit de kraan of uit de fles. Gelukkig hoeven wij niet naar de bergen te gaan om bio-energetisch water te halen. Bio-energetisch water kunt u immers zelf maken, dankzij het gebruik vanstenen. De oerkracht of de informatie van de oerkracht wordt in dit water weer teruggebracht. Dit water is beter bekend onder de naam levenselixer. Levenselixer bevordert uw welzijn, vitaliteit en genezing. Ook ondersteunt levenselixer een gezonde groei van cellen. De levenselixerflessen zijn gevuld met 300 gram stenen. Dat zijn genoeg stenen om  één jaar levenselixer te maken (gemiddeld 2 tot 3 liter per dag).

Gebruiksaanwijzing: Voordat u de stenen gebruikt vult u de fles halfvol met water. De stenen vervolgens  doorschudden en het water volledig uitgieten, dat twee keer heerhalen. Nu pas vullen met water dat u wilt drinken. De stenen moeten minstens 30 minuten in het water liggen om de kracht vrij te kunnen zetten. Nog beter voor het lichaam is als u s’avonds de fles vult, zo heeft u s’ochtends de kracht goed erin zitten. Overdag laat u gewoon 1 cm water onderin staan. Zo heeft u altijd een concentraat erin en  kunt u het gewoon opvullen met kraanwater of water uit een fles. Voor de reiniging één keer per week de fles weer half vol maken, schudden en volledig uitgieten.

Enkele voorbeelden van stenencombinaties.

De gouden driehoek: Bergkristal, Amethist, Rozenkwarts;

   Activeert cellen in uw lichaam. Uw lichaam voelt zich goed, De oerkracht van het water wordt teruggebracht;

Kristalelixer: Bergkristalpunt; voor iedereen geschikt om drinkwater te energetiseren. Reinigt, geeft helderheid, vitaliseert;

Bij speciale wensen:

Afslankelixer:       Bergkristal, jaspis, magnesiet

Hooikoortselixer:   Bergkristal, citrien, aquamarijn

Rheumaelixer:        Bergkristal, barnsteen

Harmonieelixer:     Bergkristal, jaspis, sodaliet, calciet, rozenkwarts

Antistresselixer:   Bergkristal, jaspis, amethist, citrien

Wellneselixer:       Aventurijn, jaspis, sodaliet

Mineralenelixer:    Calciet

Slaapelixer:          Amethist, rozenkwarts, calciet, fluorid

Rustelixer:         Amethist

Nierenelixer:        Bergkristal, citrien