00 31 (0)43 3272525 mail@hetsteenhuis.net

NL – Stenen – Chakra-ketting

Mooi mens – mooi sieraad – mooi cadeau

Een mooie steen als hanger of enkel de kracht van een willekeurige steen, beide maken u tot een nog mooier mens dan u al bent. U kunt kiezen uit een groot assortiment mooie sieraden. Een ketting, ring, hanger of oorbelletjes… wat voor sieraad u uzelf of een ander ook geeft, het is een heel mooi cadeau.

De ketting voor u, eenmalig en uniek:

In ons atelier ontwerpen we de kettingen zelf. Ook kunt u een ketting naar wens laten maken door ons. Zo wordt het een uniek juweel dat alleen door u en door niemand anders gedragen wordt.

De chakraketting – een zeer persoonlijk en mooi sieraad voor uzelf

In ons mooie assortiment kettingen is er één super uniek exemplaar aanwezig, dat alleen in Het Steenhuis verkrijgbaar is: de chakraketting.

U kunt uw eigen energie heel goed in balans brengen en houden met een chakraketting. Allereerst een antwoord op de vraag “wat zijn chakra’s?” Dat zijn energiecentra of energiewielen in ons lichaam.  Via deze energiecentra krijgen we de energie die we nodig hebben om in ons dagelijks leven te kunnen functioneren. Echter, door gebeurtenissen in het leven kan het gebeuren, dat een chakra geblokkeerd, leeg of overspannen is geraakt. Hierdoor kunt u uit balans raken of zich niet goed voelen. Om de chakra’s altijd goed in evenwicht te houden moet aan de chakra’s gewerkt worden. Een mogelijkheid is een chakraketting te dragen.

De keuze van een passende chakraketting

We testen allereerst de energiebehoefte per chakra. Zo komen we erachter welk chakra, welke energie nodig heeft en welke steen het beste hierbij aansluit. De stenen zijn op elkaar afgestemd. Elke afzonderlijke steen geeft diepgaand en gelijkmatig energie af op het moment dat u het nodig heeft. Uw chakra’s zijn op deze manier altijd goed opgeladen. U leert uzelf  beter kennen en dat maakt dat u krachtiger door het leven gaat. U wordt innerlijk rustiger en u kunt zich beter op dat concentreren wat op dit moment nodig en belangrijk is. U leest het; de chakraketting is een héél persoonlijke ketting, die volledig op u is afgestemd. Hij helpt u een handje te groeien in dat stukje van uw leven waar u het kunt.

Naast de chakraketting die speciaal op uw chakrasysteem is afgestemd, bieden wij ook een leuk assortiment thema-chakrakettingen aan. U verlangt bijvoorbeeld naar meer helderheid in uw hoofd, dan hebben wij voor u de chakraketting voor helderheid en reinheid. Graag geven wij u een blik in de mogelijkheden op het gebied van thema-chakrakettingen.

Chakraketting voor helderheid, reinheid

De chakraketting voor de zuivere pure energie. Deze ketting is speciaal voor diegene, die behoefte heeft aan helderheid en reiniging. Soms is het nodig gereinigd te worden om weer opnieuw te kunnen starten, actief te worden en u weer lekker te voelen. Nieuw overzicht te krijgen en helderheid in het hoofd terug te krijgen. Daardoor kunt u zich beter ontwikkelen in het spirituele en in het leven.

Chakraketting voor de oerkracht van de vrouw

De chakraketting voor de zuivere pure liefde. Deze ketting is speciaal voor die vrouwen die zich willen ontwikkelen in de oerkracht van de vrouw. Liefde voor uzelf en voor uw vrouwelijkheid. Ontwikkeling in de spiritualiteit en vrouwelijkheid.

Chakraketting ter bescherming van overgevoelige mensen

Deze ketting is speciaal voor diegene, die heel gevoelig reageert op invloeden en energieën van buitenaf.  Daardoor voelt de persoon zich vaak niet lekker, druk of nerveus.  Dat beperkt in de ontwikkeling. De chakraketting beschermt  tegen negatieve energie (onder andere van mensen, mobiele telefoons en computers).

Chakraketting voor aarde en kracht

Deze ketting is heel speciaal voor diegene die moe of uitgeput is of moeite heeft  keuzes te maken door onzekerheid. Dat beperkt in de ontwikkeling van de persoonlijkheid. De stenen zorgen voor meer zelfbewustzijn.