00 31 (0)43 3272525 mail@hetsteenhuis.net

NL – Mooi

Mooi – mooie stenen – mooie mensen – mooie energie

 

Bij ons kunt u heel veel stenen vinden die gewoonweg mooi zijn. Behalve dat de stenen mooi zijn doen zij natuurlijk ook nog wat. Zij maken u mooier, of de ruimte waar u in leeft wordt door de stenen mooier. Hoe dan ook het is gewoon mooi, de stenen zijn gewoon mooi.

 

Mooi mens – mooi sieraad – mooie energie

 

Een mooie steen als hanger of enkel de kracht van een willekeurige steen, beide maken u tot een nog mooier mens dan u al bent. U kunt kiezen uit een groot assortiment van mooie sieraden. Een ketting, ring, hanger of oorbelletjes… wat voor sieraad u uzelf of een ander ook geeft, het is een heel mooi cadeau. Een ketting speciaal voor u, eenmalig en uniek. In ons atelier ontwerpen we de kettingen zelf. Ook kunt u een ketting naar wens door ons laten maken; lang, kort, kleurrijk of eenvoudig, u kiest! Wij bekijken vervolgens uw keuze ook uit energetisch oogpunt. Zo wordt het een uniek juweel dat alleen door u en door niemand anders gedragen wordt.

Wij weten zeker dat u zich goed voelt met deze ketting.

 

De chakraketting

een zeer persoonlijk en mooi sieraad voor uzelf

 

In ons mooie assortiment kettingen is er één super uniek exemplaar aanwezig, dat alleen in Het

Steenhuis verkrijgbaar is: de chakraketting. U kunt uw eigen energie heel goed in balans brengen en houden met een chakraketting. Allereerst een antwoord op de vraag “wat zijn chakra‛s?” Dat zijn energiecentra of energiewielen in ons lichaam. Via deze energiecentra krijgen we de energie die we nodig hebben om in ons dagelijks leven te kunnen functioneren. Echter, door gebeurtenissen in het leven kan het gebeuren, dat een chakra geblokkeerd,

leeg of overspannen is geraakt. Hierdoor kunt u uit balans raken of zich niet goed voelen.

Om de chakra‛s altijd goed in evenwicht te houden moet aan de chakra‛s gewerkt worden. Een

mogelijkheid is een chakraketting te dragen. Een chakraketting maken wij voor u op maat en vaak ligt er al eentje op u te wachten in onze winkel. Echt waar!

 

De keuze van een passende chakraketting

Voordat we een passende chakraketting gaan maken of uitkiezen, stellen wij u eerst vragen over o.a. uw gezondheid en eventueel medicijngebruik. Deze vragen zijn voor ons van belang om wel dan niet te besluiten of u een chakraketting kunt dragen. Als wij samen tot de beslissing komen, dat een chakraketting het juiste voor u is, kiest u een chakraketting uit die u mooi vindt. Zonder te weten wat de stenen doen, doet u de ketting om. U heeft ongeveer 15 minuten nodig om de energie van de ketting aan te nemen en te weten hoe u zich voelt. Daarna kunnen we samen kijken en bespreken of de ketting de juiste keuze was. Ik licht u dan toe wat het voor stenen zijn, zodat u weet wat de chakraketting met u doet.

 

De stenen zijn op elkaar afgestemd. Elke afzonderlijke steen geeft diepgaand en gelijkmatig energie af op het moment dat u het nodig heeft. Uw chakra‛s zijn op deze manier altijd goed opgeladen. U leert uzelf beter kennen en dat maakt dat u krachtiger door het leven gaat. U wordt innerlijk rustiger en u kunt zich beter op dat concentreren wat op dit moment nodig en belangrijk is. U leest het; de chakraketting is een  héél persoonlijke ketting, die volledig op u is afgestemd. Hij helpt u een handje te groeien in dat stukje van uw leven waar u het kunt.

Als u een chakraketting wilt laten uittesten, maakt u dan vooraf alstublieft een afspraak. Zo weten wij zeker dat we genoeg tijd voor u hebben!

Een chakraketting is verkrijgbaar vanaf Euro 59,00. De prijs is afhankelijk van het model, de lengte en de grootte van de stenen.

 

Mooie ruimtes door mooie energie

 

De gouden driehoek

 

U haalt harmonie in huis In een huis waar mensen (zowel kinderen als volwassen) leven (één of tien) kan het van tijd tot tijd gebeuren, dat energieėn in hevige golven door het huis rollen of de energieėn schommelen. Dit gebeurt omdat de mensen verschillend zijn, zich ontwikkelen en natuurlijk ook energieėn van buitenaf mee brengen. Door deze energieėn kan drukte of spanning ontstaan, wat voor de mensen die in dit huis leven belastend en beperkend is. Het kan ook gebeuren, dat storingsvelden van buitenaf indringen (aardstralen, zendmasten……..) of dat mensen, die op visite komen, onaangename energie meebrengen. Dit alles kan tot disharmonie in uw leefruimte en zo ook tot disharmonie in u leiden.

Om weer een liefdevolle, prettige sfeer te creėren zijn stenen zeer behulpzaam. Zij kunnen écht wonderen verrichten. Het wonder dat dit positieve resultaat kan verrichten, noemt zich “de gouden driehoek”, Het draait om drie stenen die in een driehoek geplaatst worden om de beste energiestroming in huis te bewerkstelligen, energetisch zeer waardevol. De drie stenen zijn amethist, rozenkwarts en bergkristal.

 

Hoe werkt de gouden driehoek?

De energieėn van de stenen verbinden zich onderling en vormen daardoor een goede stabiele basis- energiestroming. Deze energiestroming is zo sterk, dat (als de stenen groot genoeg zijn) een heel huis ermee beļnvloed wordt. De gouden driehoek brengt alle aanwezige energie in balans en handhaaft tevens het bereikte energieniveau. De spanning loopt niet meer zo gauw op, de emotionele uitwisseling onder de mensen is beter en alles is lekker schoon. Er heerst

een liefdevolle zuivere energie met rust waardoor u in harmonie kunt leven en vanuit rust een heerlijk leven kunt leiden. Zuiver en ideaal om u lekker te voelen, in uw hoofd, uw hart en uw lichaam.

 

Het beste is een gouden driehoek voor het hele huis te plaatsen.

Zo krijgt u de meest effectieve energie en harmonie in huis.

 

Welke werking hebben de drie stenen afzonderlijk?

 

Amethist: Met een amethist in huis kunt u sneller ontspannen en bent u minder druk in het hoofd. Het autonome zenuwstelsel wordt heel positief beļnvloed. U laat toe, dat u tot rust mag komen. Dus goed tegen stress en spanning. Er heerst rust en ontspanning. In de slaapkamer zorgt hij voor een goede nachtrust. De amethist is ook een heel goede steen bij hoofdpijnklachten, zelfs bij migraine.

 

Rozenkwarts: Zachtheid en liefde, pure emoties. Zorgt voor vrede, liefde en gezelligheid in

huis. Bewerkstelligt een positieve emotionele uitwisseling onderling. Rust in het hart zorgt voor

harmonie van binnenuit. Met de rozenkwarts leert u van uzelf en van de ander te houden.

 

Bergkristal: Reinigt de energie van de ruimte. Heeft een hele goede reinigende werking op de mens. De aura wordt gereinigd. Ook planten en dieren hebben veel baat bij de bergkristal. De energie van de bergkristal is activerend, maakt vitaler en werkt tegen pijn. Heldere gedachten en goede ideeėn krijgen weer ruimte in uw hoofd.

 

Met een gouden driehoek bent u ervan verzekerd dat er altijd de beste energie in huis is. De mensen komen tot rust en in balans en leven een vreedzaam leven waardoor ze in hun kracht staan en in harmonie leven. De juiste plaatsing van de gouden driehoek garandeert u dat u vrij van eventuele aardstralen kunt leven. Als u een gouden driehoek in uw huis wilt hebben, is het belangrijk te weten dat het op de grootte van het huis en de energie van de mensen afgestemd moet worden. Het moet groot genoeg zijn en bij elkaar passen, zodat de gouden driehoek in staat is de energie positief te beļnvloeden en te houden. Graag adviseren wij de goede stenen voor uw gouden driehoek.

Praktijk– en bedrijfsruimte

met een prettige sfeer

Naast een passend advies de beste energie uit uw

woonruimte te halen, kunnen wij tevens helpen een

goede sfeer in praktijk- en bedrijfsruimtes, hotels

en restaurants te creėren. De sfeer die ontstaat zal

de gemoedstoestand van zowel patiėnt als klant ten

goede komen.

De juiste aankleding van de behandel- of

vergaderruimte of de entreehal is die waarbij de

bezoeker of de patiėnt zich goed voelt en op zijn

gemak is. De energie die in deze ruimte stroomt,

is goed en positief. Dit geeft meerwaarde aan uw

praktijk of bedrijf, ook al is niet zichtbaar wat er

gebeurt; de resultaten laten dit uiteindelijk wel

zien! Want meer dan eens is gebleken dat zowel

bezoeker als patiėnt met een positief gevoel

terugdenken aan het gesprek, de therapie, de lunch

of de overnachting. Ook blijkt dat bij een goede

energie in de behandelkamer de therapie sneller

aanslaat, omdat de patiėnt zich gemakkelijker opent.

Het is een gegeven; weinig mensen kunnen positieve

energie overdragen, mineralen doen het vanzelf!

Wij helpen u graag uw bezoeker onbewust dit te

laten ervaren. Als u meer doet voor uw klant, doet

de klant ook meer voor u. Wilt u meer informatie of vernemen wat wij voor uw bedrijf of praktijk kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.